Link love..

Internettet er en fantastisk ting! Jeg bruger det blandt andet til at følge et par blogs. Jeg bruger Bloglovin’ til at holde styr på dem – det kan du læse mere om HER.

En af dem jeg følger er shopping4kids.dk som føres af Kaja der har tre børn. På bloggen poster Kaja en del om børnemode, men også hverdagstanker og fine idéer. F.eks. denne fine lille gavepose, som forståeligt nok er vældig populær i ældstebarnets venindekreds. Idéen er straks noteret og ligger nu blot og venter på den grufulde dag, hvor Gåsepigen foretrækker lipgloss frem for Littlest Pet Shop. Littlest Pet Shop er hun faktisk ved at være vokset fra, men hun har ikke rigtig kastet sig over noget nyt endnu – for min skyld kan lipglossen sagtens vente længe endnu. 🙂

www.shopping4kids.dk - Small Sweet Gifts

http://www.shopping4kids.dk – Small Sweet Gifts

En anden blog jeg følger er Bakerella.com hvor Angie præsenterer den ene lækre kage efter den anden.  Jeg kan slet ikke selv finde ud af at lave så fine cake pops. Mine evner begrænser sig til dyp og drys, men jeg bliver altid så imponeret over hvad Angie disker op med. Det giver mig lyst til straks gå i køkkenet og finde mit indre legebarn frem. Åhh hvor ville jeg ønske at jeg havde Angies depot af krymmel.. *swoon* Gør dig selv en tjeneste og tjek hendes side ud, men gør det ikke på tom mave. 😉

http://www.bakerella.com – Flower Bouquet Cake Pops

En anden blog der altid giver mig lyst til at gå i køkkenet, er Valdemarsro.dk. Her bugner der med skønne og let tilgængelige madopskrifter hvor billederne kalder mundvandet frem men historierne bag, er helt nede på jorden. Har man lige et spørgsmål til en ret, er Ann-Christine altid hurtig til at svare.  Ann-Christine arbejder i øjeblikket på en kogebog, og jeg er sikker på, at vi er mange der glæder os til at den udkommer.

http://www.valdemarsro.dk – Æg en cocotte med svampe og skinke

Jeg har prøvet flere af hendes opskrifter, bl.a. hendes helt vildt fantastisk gode boller og de lækre saltkarameller, som også sagtens kan spises på denne årstid. 😀

 

Den sidste blog som jeg vil nævne i denne omgang er marensblog.dk. Det er en af dem jeg smiler aller mest over, fordi hun rammer hovedet på sømmet. Maren formår at træde lige der hvor min dårlige samvittighed gør ondt, men får mig alligevel til at sidde og smile – af og til højlydt. Hun er en af dem der formår at være sarkastisk på den fede måde – jeg er stor fan!

http://www.marensblog.dk – Jeg ved det

Jeg har nævnt Maren før – bl.a. HER (den fniser jeg stadig over, og den er stadig rigtig) og HER. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s