Der jules..

I fredags var vi ovre ved Ps forældre til den årlige juledekorationsdag. Efter en skøn gang aftensmad blev bordet ryddet, og den stoooore kasse med julepynt blev fundet frem. Faktisk var der flere store kasser, og det endda selvom der kun var tale om pynt til juledekorationer -nisser og des lige, var for længst på plads.

image

Gåsebarnet lagde flot ud. Jeg havde tænkt mig, at hun skulle stå for dekorationen til kalenderlyset, og den var hun med på. Til at starte med, lagde hun ud med den klassiske børnehavedekoration med en klump ler, et lys og 4 stykker gran i hvert deres hjørne – der er åbenbart for lang tid imellem at hun øver sine juledekorationsskills. 😉 Jeg har aldrig været fan af den slags dekorationer, heller ikke selv om det er min pode der har stået for udførslen, så jeg introducerede hende for mos.. Så gik det straks meget bedre. De enkeltstående grankviste fik lov til at forblive, men de var ikke længere så ensomme.. Gåsebarnet og jeg er enige om, at hun slap overordenlig godt fra sin dekoration. 😀

image

Særligt var hun meget glad for det lille rålam, som skulle passe på alle de fine ting i “skovbunden”. 🙂

image

Jeg selv lavede adventsdekoration, og temaet blev imod forventning hvid og sølv. Jeg havde egentlig regnet med at “gå guld”, men det var altså det mere naturlige der talte til mig på dagen. Jeg formåede også at lave en dekoration helt uden gran, og jeg er selv meget tilfreds med resultatet.

image

Jeg gjorde dog en fatal fejl, da jeg første gang tændte det første lys. Det er nemlig et godt tip, at lade lyset smelte helt ud til kanten når det er tændt, ellers vil grave sig ned, og du ender som jeg, med et lys der nærmest har gravet en tunnel.. Øv!

Ohh well, jeg har tre søndage mere til at prøve at gøre det rigtigt. 🙂

6 thoughts on “Der jules..

    • Den med lyset.. Hvordan forklarer jeg nu lige det.. Jeg lærte engang, at et lys altid skal have lov til at være tændt så længe at det når at smelte helt ud til kanten. Det er nemt nok med de tynde lys, men med de tykke kan det godt tage lang tid.

  1. Hvor ser det bare fint ud – Laura er da super god til det! Er også lidt vild med det lille rådyr hun har fået plads til 🙂 Tror hun er kreativ lige som sin mor!

  2. Pingback: Stilhed.. | Universal Sine

  3. Pingback: Lys og julestemning.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s