19 dage til jul..

image

Jeg ville gerne have en evighedskalender som den Silje sporter i sin header, jeg skrev derfor til Silje og hørte hende hvor hun havde købt den henne. Allerede 10 minutter senere var der svar fra hende. Hun havde købt den på lobelia.no. Jeg smuttede straks ind og kiggede, men måtte desværre konstatere, at prisen var noget krydret, og norsk porto er som regel insane, så jeg glemte ret hurtigt den idé. På siden var også en anden evighedskalender i et look som var lidt mindre brugt, men stadig så godt ud, men som med den første var pris og porto jo den samme, og dermed for tung til min skrabede økonomi. Med inspiration fra disse to kalendre besluttede jeg dog, at jeg kunne lave min egen version. Jeg beklagede derfor min nød til min mor, som er den stolte ejer af en silhouette skæremaskine og noget så rart som en spiralryg-tang. Hun arbejder tilmed i Panduro, og kunne dermed også skaffe karton til projektet.

image

Da hun sidst var på besøg medbragte hun således 16 ark sort karton og en masse flotte maskinopskårne tal. skrifttypen havde jeg selv valgt, og der var ikke mange ben i, at sætte maskinen på arbejde, så snart vi havde fundet frem til den rette skriftstørrelse. Så var det blot at gå igang med dobbeltklæbende tape og kalenderen var en realitet. Hjørnerne blev klippet runde med en hjørnepunch og som toppen af lagkagen fik vi afsluttet med spiralryg. Nu mangler jeg blot at få lavet en lille sømkrog, så den kan komme op og hænge. Den lille månedskalender var slet ikke planlagt, men dagen før min mor skulle komme, kom vi frem til, at det ville være en fin lille detalje at have hængende ved siden af. Her er skriften bare printet på hvit karton. Bum!

image

Går du igang med et lignende projekt, så vær opmærksom når du putter klister på. Man stirrer sig nemt blind på for og bagside. Mutti måtte da også lige hjem og skære et par ekstra tal.  😉

3 thoughts on “19 dage til jul..

  1. Pingback: Nye plakater og andet nips.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s