Stjerneregn..

Julen for mig er ikke sådan særlig julet i traditionel forstand. Jo, jeg synes da at nisser er hyggelige, men jeg er meget mere til stjerner og hjerter og glimmer.. Stjerner især! Da min mor spurgte mig om hun skulle lave et par stykker til mig, var jeg da heller ikke sen til at acceptere tilbudet. Det kom der disse smukke stjerner ud af.. 🙂

Måske hun kan overtales til at poste en DIY tut på sin blog.. ?

image

Nu skal der bare en snor i, og så er de klar til juletræet. 😀

I går aftes gik jeg i kreamode, med et par forskellige projekter – ligeledes til træet, men jeg skal lige ha’ noget dagslys, før jeg kan få taget billeder af resultatet. Det her blæsevejrsgrå kan jeg jo ikke bruge til noget..  😛

One thought on “Stjerneregn..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s