Julestue..

2013-12-07 10.46.41-1

Jeg lod mig inspirere af Anyas blog – Anya Adores den anden dag. Hun  postede billedet herunder, og jeg tænkte at guirlander som disse, ville passe perfekt ind i min ikke så røde og nissede jul..

Så i dag var jeg en tur i byparken for at finde et par gode grene til min store Holmegaard flaske, så guirlanden kunne komme op og hænge, indtil vi får købt et juletræ. Der var masser at vælge imellem, for stormen havde knækket en masse fine grene af til mig.

2013-12-07 10.45.17-3

3 thoughts on “Julestue..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s