Nye plakater og andet nips..

I vores stue har Kamelia Damen boet over radiatoren siden vi flyttede ind, men noget nyt måtte der ske, og Patricks fødselsdag var en glimrende undskyldning for, at forære os ham en masse nyt til væggene.

Nu har radiatoren fået denne lækre overbo:

2015-01-23 09.18.50-1

Måske kan du genkende citaterne? Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at smile når jeg ser på den, og det er blevet til et sjovt conversation piece når vi har gæster. Plakaten er købt hos Box de Lux, som forresten var super hurtig til at sende. Jeg havde pakken allerede dagen efter, og endda med en lille gave. 😀 De har mange andre filmcitatplakater også, bl.a. Den Eneste Ene, De Grønne Slagtere, Die Hard og Pretty Woman.

I den modsatte ende har væggen længe stået helt tom, men for nyligt satte vi en gallerihylde op. Hvis du har kigget med længe, ved du, at jeg er fan af gallerihylderne. Du kan se hvordan jeg har brugt dem på stuens endevæg i dette indlæg.

Nu har den nye gallerihylde så også fået selskab af lidt plakatværk.

2015-01-23 09.17.29-1

Pibebilledet er fundet på NORDcraft.dk. Jeg har kigget lidt på de “traditionelle” lakridspibebilleder fra Wonderhagen men syntes at de var lidt for fimsede til vores stue. Denne version fra Lakor var derimod lige i skabet! På NORDcrafts hjemmeside kan man kun betale med almindeligt dankort, og sådan et ejer jeg ikke. Heldigvis var ejeren Lone super sød, og jeg fik lov til at overføre via MobilePay.

Gåsebarnet lagde således ud med, om morgenen, at forære Patrick to kasser lakridspiber, og så fik han billedet da han kom hjem fra arbejde – det faldt i rigtig god jord!

2015-01-23 09.19.19-1

I øvrigt ved alle jo, at peger man med en pibe, har man altid ret. It’s a fact!

På hylden bor Gåsebarnet – et skolefoto som jeg for een gangs skyld er ret godt tilfreds med. Det krævede godtnok en omfotografering, men Jan som er skolens skolefotograf var super flink, og lod mig hente billederne i hans studio, så vi kunne nå at få dem med hjem som julegaver til familien.

2015-01-23 09.19.29-1

På hylden bor desuden en hulens masse fyrfadsstager som er sååå hyggelige om aftenen, min evighedskalender som jeg lavede sidste vinter og lille betuttede Peter, som jeg fik af Ingas mor, da jeg var i Tykland til bryllup sidste år.

2015-01-23 09.19.42-1

Folkevognen der hænger under hylden er også fra Box de Lux, men den kommer der mere om, på et andet tidspunkt.

Alle plakaterne er sat i rammer fra IKEA, og billedhylden er ligeledes derfra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s