Rigtige mænd på DR

Jeg nævnte for noget tid siden på min Facebook side, at jeg glædede mig til serien Rigtige Mænd, og jeg er ikke blevet skuffet. Serien oser af fordomme, sarkasme, selvironi og så lige endnu flere fordomme. I like!

Med kommentarer der bliver slynget ud lige fra hoften, uden indpakning og uden omsvøb er de rigtige mænd i hvert fald godt på vej ind i mit hjerte. Og nåja, jeg troede til at starte med, at det var værten der havde flest fordomme om de her rigtige mænd, men de rigtige mænd har så sandelig også fordomme, om muligt endnu flere. Særligt om den slags mænd der motionerer og spiser grøntsager. Egentlig er det trist at se, i hvor ringe forfatning de efter sigende rigtige mænd er, men igen – humor er nøglen til en god livsstilsserie, og med belysning af emnet, kan det jo være at vi med tiden kan udglatte et par fordomme. Jeg bliver i hvert fald ved med at kigge med.

Afsnit nummer 3 blev vist på tv igår, men det er ikke for sent at følge med, for du kan se alle tidligere afsnit på DRs hjemmeside, og har du brug for en teaser, kan du se den her:

 

Rigtige Mænd1
PS: Jo, de har også tøj på i serien, dog primært kansas og træsko/sikkerhedssko.. 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s