MoloGås..

Som beskrevet tidligere, var jeg i sidste måned så uhørt heldig, at jeg vandt en skøn Molojakke til Gåsebarnet. Jeg fik dog en hjerneblødning da jeg opgav fremsendelsesadressen, at jeg gav dem Gåsebarnets navn i stedet for mit eget. Skæbnen ville nemlig, at pakken kom på en fredag, netop som jeg havde afleveret hende, og således først ville se hende en uge senere. Og fordi det var hendes navn der stod på pakken, måtte hun givetvis med ned og hente den, så den måtte trygt ligge på postkontoret i en hel uge. Øv!

Det var dog ingen skuffelse da vi først fik den hentet, og den blev straks taget i brug.

2013-12-02 14.28.25-3

 

Jakken er super lækker. Intet mindre!

Den føles let men robust og dejlig varm, og selvom Gåsen er uhyre kuldskær har hun indtil videre ikke haft grund til at klage. Tørklæde og hue er også fra Molo, men doneret af Gåsebarnets far, så nu går hun all in på neon – det bliver i hvert fald ikke i år, at hun bliver væk i skoven! 😀

Endnu en gang tusind tak til Molo for den fine præmie!!

5 thoughts on “MoloGås..

    • Nemlig.. Hun synes dog at hun ligner ret meget en dreng, så måske forbarmer jeg mig over hende, og strikker hende en ny hue a la denne: Fræk gås med hue

  1. Hvor er det vare en lækker jakke og tilbehør hun har fået – og jeg kan love dig for at den brune jakke Alma har arvet er et hit! Hun er helt vild med den – selvom Ulrik drikker hende med at hun ligner et juletræ når hun har den på 🙂

    • Åhh det var godt at den faldt i god jord.. 🙂 Her har vi også været meget glade for den, den blev bare hurtig for kort på ærmerne..

  2. Pingback: På pindene.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s