Hurra for Molo.. og mig.. og Gåsen!!

Der har været nærmest tumult-agtig stemning i vores lille hjem.. 😀

Molo

Jeg vinder normalt aldrig noget, og jeg mener virkelig ALDRIG, men for et par uger siden, havde jeg smidt et lod i en lille konkurrence på Molos Facebookside. Det eneste man skulle gøre var, at stemme på sit yndlingsvindue, som var pyntet i anledning af Molos 10-års jubilæum, og så skulle man sende dem en mail, om at man havde stemt.. Stemme stemme, maile maile og så ellers glemme alt om det..

DING! – åbne mail..

Sine du har vundet!

Og hvad har jeg vundet? Jeg har vundet en skøn skøn Molo Parker jakke til Gåsebarnet..

Farven hedder Fiery Coral og den er SÅ fed! Ingen fare for, at hun bliver væk i mørket med den på.. 😉

Tusind tak Molo!! Vi glæder os til at modtage den flotte pakke! 😀

Jeg stemte i øvrigt på DETTE  vindue

3 thoughts on “Hurra for Molo.. og mig.. og Gåsen!!

  1. Pingback: MoloGås.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s