Min Mo Bro og min bro med Mo..

P er hoppet med på Movemberbølgen, og da det er i en god sags tjeneste, synes jeg at han fortjener et hep herfra..

1. November – Meget lidt skæg men masser af ballade..

Jeg må dog tilstå, at jeg ikke er den store fan af overskæg.. Fuldskæg er ok – f.eks. som Julia Lahmes mand aka Jooks.. Men overskæg.. Hmm.. Jeg har en skræmmende realistisk formodning om, at Ps skæg mest af alt kommer til at ligne Tom Sellecks og dermed ikke noget ondt om Tom Selleck.. Det er bare ikke liiige mig.. Det er dog i en god sags tjeneste, for vi skal sgu da passe på vores mænd og deres “junk”, så jeg skal nok holde kaje og bære over med, at det stikker.

Du kan donere penge til Ps skæg og støtte kampen mod prostata- og testikelkræft ved at trykke HER. Du vælger selv hvor stort beløb du vil bidrage med. 🙂

Personligt kunne jeg godt ha’ tænkt mig, at min lillebror deltog – primært fordi han i øjeblikket er uhyre langskægget, men også fordi han er en af de få, der virkelig kan bære et overskæg.

Sørens handlebar.. Über cool!!

Jeg har tænkt mig at poste løbende, så du kan følge Ps skæg in the making.. 😉

2 thoughts on “Min Mo Bro og min bro med Mo..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s