På pindene..

Gåsebarnet nævnte, at hun mente at hun lignede lige lovlig meget en dreng med hendes nye outfit, så jeg tænkte at jeg ville lave hende en tøsehue. Eller i hvert fald en der er lidt mere piget end den ellers super smarte Molo kasket, så hun har lidt at skifte imellem.

Farverne blev disse..

image

Den neonfarvede er meget lig farven på hendes jakke, og jeg havde egentlig købt en mørkeblå i samme garn, men jeg bryder mig ikke rigtig om at strikke med akryl, så jeg måtte lige forbi den lokale garnpusher og købe mig noget uld, så jeg kunne komme tilbage på hjemmebane. Jeg forklarede den søde pige i butikken om projektet, og at det for guds skyld ikke måtte kradse, då jeg kom hjem med de blødeste dejligste nøgler. Hun mente, at jeg nok skulle bruge to, men jeg klarede mig med et, så nu skal jeg igang med at finde ud af, hvad jeg skal bruge det andet til.. Jo, det kan sagtens leveres tilbage, men det er sååå dejligt at strikke med, så det ville da være synd.

Mønsteret jeg havde valgt var dette, som jeg fandt på Ravelry.

Mønsteret er gratis, og kan hentes HER. Husk at du skal have et Ravelrylogin for at downloade, men det er også gratis. 🙂

Mønsteret var super nemt at gå til, og huen blev strikket på et par aftner.

image

image

Jeg er ret vild med det flettede mønster. Det der drillede mest var fatisk, at der er mindre spændstighed i akrylgarnet, så det vil gerne flappe lidt ud for neden..

For at gøre den endnu mere tøset lavede jeg et par knuder til kanten.

image

Jeg er oven ud tilfreds med resultatet. Jeg håber at Gåsen er det samme, når hun ser den i eftermiddag. 😀

image

2 thoughts on “På pindene..

  1. Pingback: Huen.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s