Lys og julestemning..

IMG_5204.JPG
Weekenden stod i julens tegn. Lørdag hentede vi juletræ og søndag var den store årlige juledekorationsdag.

Jeg fik lavet en advents”stang”, en dekoration med to lys og en krans til døren. Gåsebarnet tog sig traditionen tro af kalenderlyset.

IMG_5205.JPG
Vi havde lidt uoverensstemmelser idet hun igen i år lagde ud med de klassiske 5 grangrene lodret ned i leret.. Måske er jeg tarvelig, men jeg nægter altså at ha’ noget stående udelukkende fordi hun har lavet det. Det skal være pænt, og hun må gerne ha’ gjort sig umage lidt længere end 2 minutter. Hun må i øvrigt gerne sige det samme til mig, når jeg kommer på plejehjem og laver mærkelige håndmalede ting til hele familien. 😉
Det endelige resultat er heldigvis ret langt fra udgangspunktet, så jeg klager ikke. 😉

IMG_5202.JPG
Til kransen på døren havde jeg indkøbt et par små diodelyskæder til batteri. Det var lidt en kamp at få dem sat fast, men det gik dog til sidst.
Ellers er den ganske enkel, bare med gran, en svamp og en sløjfe fra sidste år. 🙂

IMG_5203.JPG
Og sådan ser den ud, når lysene er tændt.. Sååå hyggeligt! 🙂

IMG_5204-0.JPG

2 thoughts on “Lys og julestemning..

    • Ja, tænk at det skal være så besværligt, det var også nær blevet til det samme her. Jeg endte dog med at finde en ellers ok pænt i Kvickly, men kunne ikke helt holde ud, at det var råhvidt, heldigvis havde jeg dette i baghånden, som jeg havde fundet i Fakta af alle steder. 😉
      Jeg havde ellers forelsket mig i et fra NormannCph, men det viste sig, at det var sidste års model. Det lys de har i år er også ok, men passer bedre i en nymodens stage end en dekoration synes jeg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s