3. december er dagen..

.. hvor Theresa har fødselsdag.2014-12-03 13.49.49-1

 

Jeg skal til fødselsdag i aften, og jeg glæder mig gevaldigt! 😀

Theresa er en af mine ældste venner jeg stadig ser. Vi mødte hinanden på HTX i 98 hvor hun var den særeste snegl i klassen. Jeg var selvfølgelig den sejeste, så no wonder at hun gerne ville være veninder med mig. 😉

Nå, spøg til side, vi hookede i hvert fald op, og har siden haft stor glæde af hinanden. Vi ses ikke sådan hele tiden, men hun er en af de veninder, hvor man bare fortsætter hvor man slap. Jeg duer ikke til high maintenence veninder man skal holde ajour hver anden time, det fungerer bare ikke for mig. Det gør det her derimod, også selvom der af og til er måneder imellem at vi mødes. Så sender en af os en besked.. “Er du i live?” eller “Vil du med i biffen?” og så kører bussen igen.

Theresa har som sagt fødselsdag i dag og jeg vil ikke fortælle hvor gammel hun bliver, selvom jeg egentlig har indtryk af, at hun er helt ok med sin alder. I dagens anledning har jeg pakket en pæn gave til hende. Det er ikke noget vildt og prangende, men det er noget jeg ved hun kan lide. Til at ledsage gaven har jeg skrevet bag på et smukt kort. Postkortet er et af Nadia Schulz fine prints – du kan finde mange flere HER, og hvis du holder øje med hende på Facebook, kan du være heldig at løbe ind i et godt tilbud.

Jeg elsker at pakke pænt ind, og ville ønske at jeg fik gjort det noget oftere. Tidligere brugte jeg lang tid på at planlægge særligt julens indpakning og fabrikerede naturligvis også selv alle julens til-og-fra kort, men det er som om der er blevet mindre tid de seneste år. Måske jeg får gjort det nu hvor jeg ikke kan klage over travlhed på jobbet. 😉 Intet er så skidt som de siger..

2014-12-03 13.50.03-1

Gavepapiret er fra Søstrene Grene, båndet er fra gemmerne og grenen er fra lærketræet i haven. 😀

 

Indlægget er IKKE sponsoreret.

2 thoughts on “3. december er dagen..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s