Copenhagen Dining Week 15 – Nimbs Terrasse

Billedet lånt fra diningweek.dk

Torsdag, efter min aller første arbejdsdag på mit nye job, skyndte jeg mig ind til centrum for at mødes med Mette. Nimbs Terrasse stod for tur, og forventningerne var i den høje ende.

Ved ankomst blev vi budt velkommen af venlige tjenere, som guidede os på vej. Jeg troede egentlig at Nimbs Terrasse var det der lå oppe på balkonen, men til vores overraskelse blev vi sendt ud i tivoli by night, som heldigvis, på trods af at der var lukket, alligevel var smukt oplyst, så vi kunne finde vej. Nimbs Terrasse er, ved jeg nu, bygningen nede til højre for Glassalen, så der var lidt vej at gå. 

Indgangspartiet var hyggeligt med god plads til at hænge vores jakker. og selve restauranten var møbleret med komfortable store og god plads imellem bordene. Vi fik en vinduesplads, og jeg frygtede straks, at vi så ville komme til at sidde i træk, men dette var ikke tilfældet. Vi sad lunt og godt, og kunne nyde udsynet.

Menuen lød således:

Laks – Rygeostcreme – Karse

Kalvetykkam – Selleri – Blanquette sauce

Citrontærte – Vaniljeis

Vores første ret var en smuk anretning af laks, masser af karse, sprød rug, vacumerede agurker, noget sprød laks og en olie jeg ikke kan huske hvad var lavet på.

DiningWeek 2015 - Nimbs Terrasse

På trods af det smukke ydre var vi enige om, at retten ikke var videre vellykket. Den smagte ikke af en flyvende fis. Rygeosten smagte lidt igennem, men det var også det. Der stod heldigvis salt og peber på bordet – uden det havde det været en virkelig VIRKELIG kedelig ret.

Mette drikker ikke vin, så hun bestilte en GT. Jeg er ikke så glad for tonic, så jeg bestilte en gin & lemon i stedet. Her brillierede de til gengæld, for det var en virkelig dejlig GL.

DiningWeek 2015 - Nimbs Terrasse

Vores hovedret var  et stykke super mørt kalvetykkam og en fantastisk sauce. Tilbehøret som bestod af 3 gange dræbende kedelig selleri vil jeg undlade at kommentere yderligere, for kødet og især saucen fortjener ros.

DiningWeek 2015 - Nimbs Terrasse

Desserten bød på en dekonstrueret citrontærte med vanilleis.. Muligvis den bedste dessert jeg har fået.. EVER!! Hold nu op hvor smagte den godt, og det krævede uendelig megen mådehold, at lade være med at slikke tallerkenen.

DiningWeek 2015 - Nimbs Terrasse

Når alt kommer til alt, så var måltidet, i hvert fald for mig, en smule skuffende. Desserten og den virkelig søde tjener reddede festen så at sige.

2 thoughts on “Copenhagen Dining Week 15 – Nimbs Terrasse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s