Velkommen..

Løgismose velkomst

Hvor er det fantastisk at starte på arbejde, og alting bare er klar til at man kommer. Login på computeren var oprettet, mail var sat op og sørme om der ikke også lå en velkomstmail til mig. Der stod de smukke blomster til mig, og en lækker velkomstbog. Det er SÅ fedt at starte op og føle sig velkommen fra første dag. 

Jeg fik tilmed et opkald fra en kollega, der desværre ikke kunne være der på dagen. Han ville bare lige sige velkommen.

Tak!

Jeg glæder mig til at tilbringe det næste år sammen her, og så må vi se hvad fremtiden ellers bringer.

Løgismose velkomst

One thought on “Velkommen..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s