Altan update – liv og død.. :(

Jeg kan lige så godt sige det som det er.. Jeg kan åbenbart ikke finde ud af at holde ærter.. 😦 Som du måske husker, gik det ellers meget godt, men beviserne taler for sig selv. 

   
 
Citronmelissen herover har det dog nærmest fantastisk – måske den bare har suget alt livet ud af ærten.. Kassen ved siden af har jeg fået overvandet, så der var der en helt naturlig grund til forfaldet. Potterne på væggen er et mysterie. 

Nåmen hvorom alting er, så måtte noget nyt til. Jeg havde egentlig tænkt at det skulle være store lækre petuniaer eller måske fuchsia i vægpotterne, men da vi endelig fandt en planteskole der rent faktisk havde lidt at vælge imellem var det en tallerkensmækker der kom med os hjem. 

Noget at vælge imellem er måske så meget sagt, for der var da også en del fuchsiaer, men de så så skvattede ud, at de ikke ligefrem indbød til køb. 

Det var ellers lidt af en udflugt. Helst ville jeg ha’ været ud til den dejlige planteskole i Vallensbæk, men de har drejet nøglen om, og er ikke mere. Så først var vi i Bauhaus. De plejer at have et pænt udvalg, men planter der hænger er åbenbart ikke deres metier. Så rundede vi Smedeland hvor der jf. Onkel Google skulle være en planteskole – den må ha’ været meget lille, i hvert fald fandt vi den ikke. Vi slog også et smut omkring Silvan der kalder sig et havecenter, havedelen består dog primært i hegn. Plante og blomsterudvalget er ikke større end det de har nede i Rema1000. Hvor tager man så hen? Planteskolen ved Damhussøen er ok, men sidst jeg var der var de voldsomt dyre, så det gad jeg ikke. Enden blev, at vi kørte ud til en lille bitte planteskole på Hold An Vej i Ballerup. Mange af planterne (særligt fuchsiaerne) havde set bedre dage, men priserne var helt bestemt rimelige, og folkene var venlige og yderste hjælpsomme. 🙂

Som sagt kom vi hjem med en fin fin tallerkensmækker, som blev delt ud i mine to vægpotter. Der var i alt 4 planter, så det var ingen sag at dele dem. 

 
Til kasserne på gulvet ville jeg gerne have noget der kunne klatre, men som ikke ville overtage altanen totalt. Planteskolemanden lovede mig, at jeg kunne klippe i den lige så tosset jeg ville, så vi kom hjem med en klatrehortensia. 

   
 
Så længe den får vand nok skulle den have det fint med varmen, og fik den sol skulle den nok blomstre lovede han mig. Nu får vi se. 🙂

Citronmelissen fra før nænnede jeg ikke at smide ud, selvom den er svær at få brugt, så den fik lov til at få den anden kasse for sig selv, og Patrick købte en mynte med hjem, til at erstatte vores ellers noget afpillede koriander.  

 
Endelig faldt jeg for en sjov lille chili, som også sneg sig med hjem. 

   
 
Vi kom af med 329,- inkl. 2 astronautis, hvoraf Patricks havde hele TO vingummier. Den pris kan jeg godt leve med. 🙂

One thought on “Altan update – liv og død.. :(

  1. Ærter egner sig sikkert ikke til potter 😉 Citronmelisse skal man styre med hård hånd, for den gror ALTID OG ALLE VEJNE 🙂 Håber du får held med tallerkensmækkere for de er også ret taknemmelige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s