Altanupdate, juni 2015 samt et godt tilbud til jer der kan lide vin og delikatesser

Jeg har ikke glemt min blog, men der er simpelthen så meget at se til på arbejdet, at jeg ikke orker at skrive når jeg endelig kommer hjem. 

Her til morgen var der dog lidt luft, så jeg tænker at en altanupdate er på sin plads.   


 Som nævnt tidligere har jeg ikke gjort så meget ved altankasserne i år. Det meste er gengangere fra sidste år, der har fået lov til at overvintre. Husløgene er fra decembers juledekorationer og de små hornvioler der titter frem er selvsåede.

 Jeg er pjattet med det vilde look, med små overraskelser tittende frem her og der. 🙂

Den store hornviol og den langstilkede purløgsagtige sag er fra en sammenplantning. Kruspersillen er fra Føtex, men så lidt trist ud, efter den var blevet klippet helt ned.  

 Estragonen troede jeg egentlig ikke ville komme igen i år, men den trives i bedste velgående. Det er dog en sort der ikke rigtig egner sig til at blive gengroet – de nye skud har ikke rigtig nogen smag, så til næste år, må jeg se mig om efter en rigtig estragon.

   Ærterne lever i bedste velgående. Den persille og citronmelisse jeg har sået som bunddække er fra forrige indlægs IKEA frø. De vokser helt ukontrollerbart, but ohh well, det kan jeg jo næppe klage over.. Så længe ærterne stadig bliver gode. 🙂 Vi har høstet de første bælge, men mere end et par stykker hver anden dag bliver det nok ikke til.

Og nu til noget helt andet.. 

I Løgismose butikken går det stærkt disse dage. I hele juli holder butikken lukket, for at få et længe ventet ansigtsløft, men indtil da er der 25% rabat på ALT i butikken, så skynd dig forbi Nordre Toldbod hvis du vil gøre et godt køb, eller trænger til lidt ekstra hverdagsforkælelse.

 

2 thoughts on “Altanupdate, juni 2015 samt et godt tilbud til jer der kan lide vin og delikatesser

  1. Pingback: Altan update – liv og død.. :( | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s