Gåsebarnet er flyttet hjemmefra..

Tirsdag, sidst på eftermiddagen, kørte vi sydover til Marielyst på Falster, hvor bedstevennen med familie nyder sommerlandet. Vi ankom efter to timers delvis kø-kørsel til aftensmadstid, og Gåsen blev taget hjerteligt imod af bedstevennen der tydeligvis savnede selskab af en jævnaldrende. De 19 sms’er der var tikket ind på hendes telefon aftenen i forvejen, vidnede tydeligt om kedsomhed, så vi var ret sikre på, at hendes selskab ville blive vel modtaget. 🙂
Efter en hyggelig aften med grill i haven trillede vi således hjemover, med den formodning, at hun skulle hentes lørdag formiddag.  

 Nu er det så lørdag formiddag, men jeg sidder ikke i bilen på vej syd over, for Gåsebarnet vil ikke hjem. 

Stod det til hende blev hun der gerne i sommerhuset med bedstevennen hele sommeren, for hyggen i sommerlandet er enorm, og jeg forstår hende godt. Vi har ingen planer før uge 29 hvor hun triller med farmand op og besøger Bedste. Patrick og jeg har først fri fra uge 30, så dagene her hjemme ville indtil da skulle tilbringes med daglige klub-besøg og ellers den dræbende hverdag.

Var jeg i hendes sko havde jeg også valgt at holde sommer med bedstevennen. Rygtet vil vide at de har en fest! 

Det ændrer dog ikke på, at jeg føler mig en smule forladt. Jeg skifter nok mening, når vi om et par uger tager på Tour de Danmark og kommer til at køre en del i bil. Hun hader udflugter med mindre de er til forlystelsesparker ell. lign, og hun er efterhånden så meget teenager (næsten 10 år) at hun nok skal gøre os opmærksom på sin utilfredshed. 

Den tid den sorg. 😉

 

Billederne er fra vores sidste aften i Thailand hvor vi holdt Påsken i år – der ville hun heller ikke hjem. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s