DIY – Stjernekrans af flettede stjerner..

2014-12-10 12.03.04-1

20 flettede stjerner er det blevet til, for jeg ville have et par kranse til vores altandør. Det var lidt af et job, men med afveksling i form af kravleniseklipning og mandelspisning kom jeg langt om længe i mål. Jeg er virkelig ikke god til at lave det samme igen og igen.. og igen, men jeg havde lovet Patrick at de ville være færdige inden jul, så jeg måtte jo bare bide i det sure æble og komme i gang. 

2014-12-10 12.03.26-1

Jeg har flettet dem flade på bagsiden, så de kommer til at hænge pænt og kan være bag gardinerne. Det er en teknik jeg ikke har prøvet før, indtil jeg for nyligt rendte ind i nogle quilling strimler, som vi for sent fandt ud af, var lidt for korte til stjerner.

Jeg poster en vejledning i morgen, så du også kan være med, hvis du ikke allerede kender fremgangsmåden. 🙂

2014-12-10 12.03.41-1

Udover det er det ganske simpelt. Flet en røvfuld stjerner, og lim dem sammen. Det kan være en fordel lige at samle kransen inden, så du ved ca. hvor du skal lime, for når de først sidder der, er der ikke meget at gøre.

Jeg brugte 10 stjerner til hver af mine, men du kan også lave dem en smule mindre, og så kun bruge 8. Cecilie lavede en for et par år siden, hvor hun brugte 16, men så store tillod min tålmodighed desværre ikke, at mine kranse blev.

Hvad har du hængende i dine vinduer/glasdøre her op til jul?

One thought on “DIY – Stjernekrans af flettede stjerner..

  1. Pingback: DIY – Fine flade flettede stjerner | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s