Anmeldelse – House of Kids Basiskollektion..

2014-10-02 11.39.11
Jeg bliver altid så glad når jeg bestiller varer online, og allerede samme eftermiddag får besked om, at min pakke er på vej.
Dette var en af de gange, så for et par uger siden begav jeg mig mod min lokale Swipbox og kunne glad og fro hente en fin pakke fra House of Kids.

Jeg havde fået lov til at vælge fire styles fra House of Kids egen basiskollektion, som produceres i blød øko-tex til både drenge og piger. Serien består af korte- og langærmede bodyer til de helt små, og basistrøjer, t-shirts og undertøj til de 2-10 årige.

2014-10-02 11.21.53-2

Første indtryk var en smule irritation, men i bagklogskabens klare lys, stikker jeg lige mig selv et nakkeslag. Hvidt er jo som regel ikke helt hvidt når vi taler øko-tex varer, det kunne jeg jo godt lige selv ha’ tænkt, men lige i første omgang blev jeg lidt irriteret. De kunne de altså godt lige skrive råhvid i stedet for hvid, så det ikke kommer bag på klaphatte som jeg. 😉 Nå, nok om det, jeg er færdig med at kneppe fluer.

Andet indtryk var, at når de skriver “blød og lækker elastisk kvalitet”, så mener de det faktisk. Overraskende skønne og virkelig bløde sager kom der ud af pakkerne, og for et sart Gåsebarn, som DØR hvis noget kradser, er dette bestemt et STORT plus. Tøjet er også lige en tand tykkere end andre basisvarer i vores arsenal – dejligt nu hvor efteråret har meldt sin ankomst.

2014-10-02 11.38.35
Jeg havde frygtet lidt at størrelserne ville være skæve i forhold til Gåsens mål. Det oplever vi desværre tit, fordi hun er så lang og smal, men str. 10år/140cm passede perfekt. Nu har hun godtnok opsmøjede ærmer på billederne, men de når altså helt ned hvor de skal, og ligeledes med længden på resten af sagerne. Mor er glad!:)

2014-10-02 11.30.47-1
Et lille indvendingspunkt må være er undertrøjen er lidt svær at bruge sammen med meget af hendes tøj, da halsudskæringen sidder ret højt op mod halsen – mange af hendes trøjer har halsudskæringer væsentligt længere nede, og det ser det bare ikke rigtig smart ud, når undertrøjen stikker 5 cm længere op end trøjen. Ja, når man er 9 år og går i 3. klasse, så er det sådan nogen ting man er begyndt at gå op i! Jeg er dog sikker på, at med mindre børn vil det være helt perfekt, da trøjesnittet i de mindre størrelser ofte tillader en lidt højere undertrøje.
Trusserne var også virkelig dejlige og behagelige, og jeg vil gerne benytte lejligheden opfordre House of Kids, til at lave en “boksertrusse” til pigerne.. Jeg har siden Gåsen var helt lille aldrig købt andet. Jeg synes de er både pænere og mere behagelige, og på en eller anden måde også mere tækkelige end den klassiske trusse. Hvis de førte sådan en model, ville jeg helt sikkert købe mange flere House of Kids trusser, for kvaliteten er så meget lækrere end den de leverer i H&M, og priserne er bestemt konkurrencedygtige. Trøjerne er et klart hit, så dem skal vi helt sikkert have flere af, dog håber jeg, at de med tiden vil begynde at føre dem i lidt flere farver. 🙂

Jeg tørretumbler aldrig trøjer og t-shirts, men næsten altid undertøj. Det er dog ikke at se, hvilket tøj der har fået hvilken behandling. Det har bare klaret vasken SÅ fint. Eneste lille note må være, at det “hvide” vist er blevet en lille anelse mere hvidt efter vask, men det må nok tilskrives mit vaskemiddel – Jeg klager ikke 😉

Tøjet jeg fik hjem var følgende:

(rå)Hvid basis t-shirt – kr. 89,95

Gråmeleret basistrøje – kr. 99,95

(rå)Hvid basisundertrøje – kr. 79,95

(rå)Hvid basistrusse – kr. 59,95

 

2014-10-02 11.30.41

Det er forresten også hos House of Kids vi har købt Gåsens skønne Hummel efterårsfrakke. Den er SÅ lækker, og lige præcis så varm som hun har brug for i øjeblikket. 😀

2014-10-02 11.22.07

2014-10-02 11.21.43

Tip: House of Kids yder byttegaranti på deres vintertøj hele 2014. Dvs. køber du vintertøjet nu, og det så viser sig at være blevet for småt når det skal tages i brug, så kan du uden problemer få det byttet til en vare af tilsvarende værdi, så længe varen er intakt og mærkerne stadig sidder på. Fantastisk service synes jeg!! 😀

 

Produkterne i denne anmeldelse er modtaget som gave, og meningerne er mine egne (og Gåsens) 
Indlægget indeholder aff. links

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s