Netto, nu med indretningstrends..

I torsdags postede HOMESICK dette billede på deres Instagram profil:

2014-09-19 20.02.15

Jeg er som så mange andre, ret glad for de her plisserede papirting og vaserne så virkelig fine ud. Bordene behøvede jeg ikke bekymre mig om, for vi fik jo langt om længe anskaffet et sofabord, på trods af Søstrene Grene galskaben.

Lamperne ser fine ud, dog ved jeg ikke lige hvor de skulle være i vores hjem. Det var således primært vaserne jeg var på jagt efter. Flere havde kommenteret på indlægget, at varerne allerede var at finde i mange af butikkerne, på trods af, at de først var annonceret til lørdag, så fredag morgen begav jeg mig til min nærmeste Netto. Sørme om der ikke var et fint lille udvalg, så to af dem kom med mig hjem. Med i posen kom også et impulskøbt kobberfad, som desværre viste sig at være snyd og humbug (det kunne jeg jo ha’ sagt mig selv), for vasen havde ligget op af fadet på vejen hjem, og den ru overflade havde slidt noget af kobbermalingen af. Øv! Nå men fadet er jo pænt nok alligevel, man skal bare lige stille noget der hvor det er blevet ridset. 😉

Egentlig er jeg ikke stor tilhænger af, at vi alle sammen skal have de samme ting, for det er jo det der sker, når noget bliver hypet her i Blogland. Først var det Kubus stagen, så var det pels lagt over en stol. Derefter kom Søstrene Grene bordene, som nærmest skabte tumult lignende tilstande og senest den famøse Kähler vase. Det er sgu lidt trist, at tendensen trækker imod at vi alle skal indrette os ens – gad vide om det egentlig altid har været sådan? Havde vores forældre også alle de samme ting på hylderne, eller er det primært et fænomen de sociale medier har bragt med sig?

Anyhow, så er jeg glad for mine indkøb.

2014-09-20 11.51.44-2

Da Føtex så tilmed havde afskårne blomster på tilbud for sølle kr. 12,- blev det til denne lille anretning.

2 thoughts on “Netto, nu med indretningstrends..

  1. Tror ikke det har været så udbredt for 20-30 år siden, med mindre man var ret velbeslået 😉 så var det jo kongeligt og Bing & Grøndal porcelæns ting eller messing dimser fra (kan ikke lige huske hvor) Nu kan man være med på heatet til små penge 🙂

    • Hvad med sådan noget som det hvide marmor du havde da jeg var barn. De små runde lysestager, krukken til køkkenredskaber og smørbrædderne.. Havde alle ikke dem en overgang? De fik jo virkelig deres comeback sidste år, og til dels lidt endnu.. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s