Øv hvor er I tarvelige..

Nu har vi gået og ventet og ventet på at de fine borde fra Søstrene Grene igen skulle komme i butikkerne, og de fine billeder der er blevet offentliggjort, fra jer der har været inviteret til blogevent i onsdags, gjorde mig kun endnu mere spændt.

Søstrene Grene borde – billedet lånt fra hvadbiertænkers blog

Bordene skulle være i butikkerne torsdag morgen, hvor jeg desværre var på job, men jeg havde læst, at der var leveret 6 gange så mange borde denne gang, så jeg regnede med, at det nok skulle gå alligevel.

Jeg havde ikke lige regnet med, at der var SÅ mange andre, der havde forelsket sig i de samme borde..

Da jeg kørte forbi butikken i Valby, var der totalt støvsuget for borde, og havde været det længe.. Vi begav os derfor mod Rødovre, hvor de dog havde et par tilbage af de små, men en meget sød dame fortalte os, at der havde været i hvert fald 50 i kø til de pokkers borde, da de åbnede i morges.. 50!!! Hun fortalte tilmed, at der i nogen forretninger nærmest havde været tumultagtige tilstande, hvor folk nærmest var kommet op og slås! For et par skide sofaborde.. ØV!! I kunne sgu da godt lige ha’ gemt et par til mig..

Søstrene Grene borde – billedet lånt fra Frk. Hansens blog

Vi ville ellers så gerne ha’ haft et mellem i sort og et stort i hvidt, og måske et mellem i den fine nye gule til Gåsen, men det blev altså heller ikke denne gang. Næste sending kommer først i uge 21-22, og jeg er ikke sikker på, at vi gider vente så længe.

Vi var heldige og få fat i to små sidst, som normalt gør det ud for sideborde til vores sofa – de er ligesom lidt for små til rigtig at fungere som sofaborde.

2014-03-04 12.04.47

Nåmen hvis nogen derude har fået forkøbt sig, så er jeg meget interesseret – skriv endelig!! 😀

4 thoughts on “Øv hvor er I tarvelige..

 1. Øv ja! Det skulle jeg jo lige have vidst.. Så havde jeg taget et under armen med til dig 😉
  Jeg så godt en masse post på IG med laaange køer foran alle danske Søstrene Grene butikker torsdag morgen.. Tror virkelig SG blev taget på sengen der. Men dejligt de lytter og får nye borde hjem.. Men ja, de skal jo nok lige produceres først.
  Håber I finder en løsning derhjemme 🙂
  Hav en skøn uge!
  Hilsen Frk. Hansen

  • Jeg tror ikke at der var nogen der havde forventet at de skulle blive SÅ populære.. 😉 Damen jeg talte med i Rødovre var nærmest rystet.. Formen på bordet er jo fremme i stort set alle butikker for tiden, så kunne vi have fået det til Søstrene Grenes pris, havde det været verdensklasse, men man kan jo ikke vinde hver gang, men det er stadig bittert, når nu vi nærmest har talt ned lige siden første leverance.
   God uge til dig også! 😀

 2. Pingback: Spraymaling amok.. | Universal Sine

 3. Pingback: Netto, nu med indretningstrends.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s