Nailed it..

 

2014-08-12 19.03.35-2

Du har sikkert set billeder på nettet af folk der har prøvet at efterligne en flot kage, hvor deres forsøg ikke er gået heeeelt efter planen..

Sådan en oplevelse havde jeg igår.

Vi skulle lave lakselasagne, og jeg havde fundet en opskrift på nettet, som så tilforladelig ud.

Lakselasagne – klik for opskrift

Ja, billedet på retten ser jo ret betryggende ud, desværre er min evne til at følge en opskrift en smule mangelfuld.. Ja okay, jeg vidste jo godt, at resultatet ikke ville blive det samme, når jeg udover det anførte tilsatte både løg, squash, selleri og cremefine. Jeg havde dog ikke regnet med at det ville se sådan ud..

2014-08-12 18.59.46-1

Ikke særlig lasagneagtigt hvis du spør’ mig, og faktisk er billedet endda ikke helt så slemt som det virkelige resultat, for dette er et billede af noget af det sidste der var tilbage i fadet – det første var meeeeeget mere vådt og grødet.

Ja, jeg ved godt, at hytteost i varm mad på ingen måde ser lækkert ud, men jeg havde dog håbet på noget der rent faktisk lignede mad, i stedet for denne gang fiskepløre..

Ohh well..

Smagen var som sådan ok. Jeg var lidt spændt på, hvad Gåsebarnet ville sige, for hun kan godt være temmelig kritisk,  og når jeg så tilmed serverer en ret hvor stort set alt med undtagelse af pasta og ost er på hendes no-go liste, så var oddsne ikke særlig høje.

Hun lagde ud med at proklamere, at det nok ikke var hendes favoritret, men at det da godt kunne spises..

2014-08-12 19.03.35-1

Og så spiste hun hele sin portion..

2014-08-12 19.03.29-1

 

Og en til..

2014-08-12 19.05.16-1

 

Og en tredje med!!!

2014-08-12 19.07.03-1Men så var maven også fyldt godt op.

Mine bange anelser blev helt og aldeles gjort til skamme – dygtig pige!!! 😀

 

Da ædegildet var overstået, og retten kølet af, lykkedes det mig faktisk at tage et næsten anstændigt billede af resterne. Jeg har dog ingen intentioner om at lave retten igen, så jeg også vil spare dig for en opskrift.

2014-08-12 18.58.40-1

 

One thought on “Nailed it..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s