Min store pige..

2014-08-11 07.14.26-2

På lørdag bliver Gåsebarnet 9 år.. Hvordan var det lige det gik til? Det er jo ikke mere end et øjeblik siden, at jeg holdt hende i mine arme – næste år er det den første runde fødselsdag, og så er næste skridt vel at hun flytter hjemmefra.. *suk*

Her til morgen havde vi dejlig god tid til både bad og morgensmoothie, og til lige at få vendt verdenssituationen. Skulle det ha’ gået din næse forbi, så er det jo første skoledag i landets folkeskoler idag, og Gåsebarnet glædede sig især til at gense bedsteveninden, som hun ikke har set de sidste 6 uger. Hun glædede sig også til at fremvise de umådelige brune stænger, hun erhvervede sig i løbet af de 14 dage hun var på Kreta med sin far. Alt i alt har det vist været noget nær den bedste sommer i Gåsebarnets historie, men både rejser i ind- og udland. Jeg tror dog alligevel at hun glæder sig til hverdagen.

2014-08-11 07.13.37-1

Med den nye skolereform varer skoledagen nu fra 8 til 14 hver eneste dag, og umiddelbart lyder heldagsskole ikke så slemt som jeg havde frygtet, men nu må vi se hvordan det fungerer i praksis. De nye fag på skemaet er engelsk og historie.. og så naturligvis de her lektiecafétimer som der har været en del snak om. For vores vedkommende er de velkomne. Gåsen er en af dem der ikke laver ret meget i timerne, fordi hun er genert og bange for at gøre de andre sure. Det har medført, at vi bliver nødt til at bruge afsindig meget tid hjemme, med lektier – tid som hun bestemt synes er bedre brugt på andre ting. Sidste år gik hun til lektiecafé 3 gange om ugen efter skoletid, men det er svært at holde koncentrationen, når der f.eks. er pigedag på Medie eller en masse andre lege man gerne vil være med til ude i skolegården. Jeg håber virkelig, at hun vil drage nytte af disse nye lektiecafé timer, nu hvor der ikke er alt muligt andet der trækker – hvis ikke bliver det virkelig VIRKELIG heldagsskole, hvis vi stadig først skal til at igang med lektierne når hun kommer hjem.

Nå, nu må vi se hvad 3. klasse bringer.. 3. klasse.. !!! *suk*

2014-08-11 08.02.29-1

Vi har i øvrigt brugt ferien på at perfektionere dagens frisure – den er super nem, så hvis der er stemning for det, skal jeg nok lige bikse en tutorial sammen en af dagene. 🙂

2014-08-11 07.13.54-1

 

 

One thought on “Min store pige..

  1. Åhr ja, husker skam godt hvor hurtigt al ting går i den alder 😉 håber da meget at lektiecafé bliver godt udnyttet 🙂 Glæder mig til at se de flotte brune stænger den 24.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s