Tøsehygge..

 

 

2013-09-30 08

Okay så..

 

Nå, ja eftersom jeg ikke syntes at vi skulle spise tarteletter med skøn hjemmelavet høns i asparges alene, måtte jeg jo finde på noget andet, og da vi alligevel var på Nørrebro den dag, kunne vi jo godt lige runde H.C. Ørstedsvej.. Her ligger nemlig Nyu Sakura, som efter min mening laver nok byens bedste running sushi. Jeg er i virkeligheden mest til den slags sushi, der ikke er helt så running, men gåsen er stor fan af konceptet, og da der tilmed var en p-plads lige udenfor, var det svært at finde modargumenter.Jeg har været der et par gange tidligere med P, og de har vitterligt alt hvad man kan ønske sig af en running sushi biks. Der har været fuldt hus alle de gange jeg har frekventeret etablissementet, og det i sig selv, er jo et godt tegn. 😀

De første par gange Gåsen spiste running sushi, var det udelukkende rejechips og nigiri med reje hun valgte , men hun er efterhånden blevet ret modig, så nu er det langt mere økonomisk rentabelt, at vælge running sushi, når vi skal spise ude. Rejechipsne og førnævnte nigiri er stadig et must have, men jeg var faktisk overrasket over, hvor meget forskelligt hun havde mod på denne gang.

2013-09-20 18.27.47   2013-09-20 18.27.50   2013-09-20 18.27.52

 

Vi har snakket meget om, at når hun smager på maden, kan det godt være, at det ikke er hendes yndlingsret, men det betyder jo ikke, at hun dør af at spise det. Jeg kan simpelthen ikke udstå når halvtygget mad bliver spyttet ud – så dårlig er der sjældent mad der er, og det er bare SÅ grimt – især hvis vi andre ved bordet spiser det med velbehag.

Jeg har efterhånden også fået lært hende, at hvis hun så alligevel synes det smager virkelig virkelig dårligt, så kan hun næsten altid skylle det ned med et glas vand, og så er det naturligvis fuldt ud lovligt, at sortere den uønskede ingrediens fra bagefter – bare hun har smagt.

Efter at hun har indset at jeg nok har ret i det der med at man ikke dør af at smage, er hun faktisk blevet betydeligt mere tilbøjelig til at turde putte mad i munden, som hun ikke kender. Hun er stadig ikke vild med tilberedte grøntsager, men efterhånden tager hun også dem i stiv arm..

Uden at dø!

7-9-13!

 

 

2 thoughts on “Tøsehygge..

    • Vi kan da prøve.. Der er jo også masser af “ikke sushi”.. Det er dog lidt besværligt at nå båndet, når man er flere end to, men det kan da lade sig gøre.. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s