Velkommen til min “nye” blog!

Siden jeg i forsommeren begyndte at regere på en anden blog, har Blogger irriteret mig igen og igen. Jeg har derfor jongleret lidt med idéen om at gå over til WordPress, og er egentlig, synes jeg selv, kommet frem til et meget fornuftigt resultat. Hvad synes du?

Jeg tog i samme omgang springet, og lavede lidt om på blognavnet, således at du nu fremover kan finde bloggen under universalsine.com – ikke noget blogspot eller wordpress.. bare universalsine. Helt enkelt!

Og hvorfor er det nu at det er universalsine? Jo, det er jo fordi bloggen handler om lidt af alting. Jeg ved godt, at jeg sikkert ville få flere læsere, hvis min blog drejede sig om noget konkret, men jeg har sgu så svært ved at begrænse mig, så fremover vil indholdet være stort set som det altid har været – en god gammeldags blandet landhandel! 😀

One thought on “Velkommen til min “nye” blog!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s