Jeg har brug for at vinde i Lotto..

Jeg sad på borger.dk igår, og kunne tælle ikke mindre end 15 flytninger – dog. inkl. den kommende. Jeg synes jo egentlig ikke selv, at jeg har været specielt rodløs, men eftersom disse flytninger alle har foregået indenfor de sidste 17 år, og jeg har boet samme sted i ca. 8 af årene, må jeg nok erkende, at det alligevel er blevet til lidt rykken rundt.
Det kunne være fedt, hvis jeg på et eller andet tidspunkt, kunne komme ud over IKEA indretningen, som har det med at flytte ind, hver gang jeg skifter bolig. Jeg har dog indset, at der nok skal lidt opsparing til, før lejligheden bliver helt som jeg gerne vil have den, men man har vel lov til at drømme..

Og nåja, jeg har da snart fødselsdag, såe.. 😉 *hint hint*

Indtil videre er vi blevet enige om denne sofa..

Læs mere »

3 thoughts on “Jeg har brug for at vinde i Lotto..

  1. Fedt sofavalg – er også vild med illustrationerne. Jeg vil også gerne vinde i Lotto. Skabevis af royalt porcelæn (de to skabe jeg har pt., er bare ikke nok), poet-sofa'en og Børge Mogensen kommoder betaler jo ikke sig selv. Så en lotto-gevinst eller en virkelig massiv hævelse af SU'en må være vejen frem B-)- Anne

    • Børge Mogensens kommoder er jeg ikke så pjattet med, men Poet-sofaen ville jeg også gerne have fingre i.. Hmm.. Tror du at man skal starte med at købe kuponer, eller mon lottogevinsten kommer af sig selv? 😉

  2. Pingback: Altid på et dårligt tidspunkt.. | Universal Sine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s