Lidt speed scrap update..

Som jeg nævnte den anden dag, stod der Speed Scrap på programmet i går. Til en Speed Scrap sidder man klar ved sin computer på et angivet tidspunkt, og får så hvert 10. minut angivet noget nyt, som skal påføres layoutet. Efter en time har man fået alle punkterne, og har så typisk endnu en time til at lægge sidste hånd på værket

Hos Pixels & Co. er rammerne meget faste i forhold til hvad jeg har været vant til tidligere, og derfor er de layouts der blev produceret også meget ens rent opsætningsmæssigt. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg bryder mig om hvor fastlagt det hele er, men layoutet der kom ud af det, kan jeg ret godt lide.

Til at starte med, var det noget blødere med mørkegrå baggrund, men da jeg var ved at være færdig, konstaterede jeg at det var for ferskt, og at det havde brug for noget mere kontrast, så jeg fandt en sort baggrund frem. Det sort/hvide zig-zag papir gav det lige det sidste pift. Det er jo heldigvis fordelen ved at scrappe digitalt – at man kan flytte rundt til man er helt tilfreds.

Du kan se retningslinjerne og de øvrige bidrag til udfordringen (på engelsk) HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s