Totalt copycat..

Karen gør det..

Diana gør det også..

Min mor har næsten altid gjort det..

Jeg selv har længe haft lyst til at gøre det, men ikke ment at jeg hverken kunne eller havde tålmodighed til det..
Efter et par fortvivlede forsøg som barn/tidlig teenager troede jeg egentlig at det var blevet lagt på hylden for altid, men da jeg var hjemme en weekend her sidst i september, satte jeg mig for, at min mor skulle lære mig det.
Den var hun heldigvis med på! 🙂

Siden da har det måske taget en anelse overhånd – i hvert fald lader det til, at jeg hele tiden bliver nødt til at købe nye supplies, men måske det bare er en del af det? Jeg mener i hvert fald at have set lignende tendenser hos Karen.. 😉

Nå.. Jeg kan vist ikke holde det hen længere..

Min nye hobby er… STRIK!

Nu har jeg aldrig været en af dem, der synes at det er smart at gøre det nemt for mig selv, så efter lige at ha’ strikket 1/8 halstørklæde i ribstrik, gik jeg igang med denne lille sag (beklager billedkvaliteten)

Da den blev godt modtaget, og mønstret lå godt i hænderne, tænkte jeg, at jeg da nok også godt lige kunne flikke en matchende halsedisse frem..

Som sagt, så gjort..

Jeps.. Mor er stolt.. Helt uden mønster eller noget!

Om den bliver brugt? Også så det batter!
I modsætning til huen kradser den nemlig ikke. Huen er i noget færøsk uld, og dissen her er i dejlig blødt merino.
Hvad er det også med, at man skal købe bestemt garn til opskrifterne?? Det er jo ren hat og briller – jeg regner stærkt med, at huen bliver strikket i en ver. 2 i merino også..
                                       Når jeg har fået sparet sammen.. 😉

I mellemtiden har jeg kastet mig over et halstørklæde. Dissen er jo til børnehavebrug, og jeg vil vældig gerne have, at Gåsen har noget nydeigt at tage på, når hun er pænt i byen.

Jeg har nok trevlet halstørklæde op de første 117 gange, for jeg kunne bare ikke rigtig finde et mønster jeg syntes passede til formålet. Sur røv altså!
Til gengæld er jeg blevet møg god til at slå masker op.

Efter utallige forsøg er jeg faldet tilbage på hue/disse mønsteret, og er endt op med dette tørklæde..

Det er nu et hyggeligt mønster at strikke synes jeg. Det ligger godt i hænderne, og kræver stadig lige tilpas meget koncentration til, at jeg ikke bliver træt af det.. Det er stadig merino, og dejligt blødt og kradsefrit. Det er endnu ikke helt færdigt, men det bliver det i morgen.

Næste projekt er, at få strikket de sidste 2/8 på halstørklædet jeg startede med allerførst (skal lige ha’ købt to nøgler garn mere). Desuden har jeg handlet ind til at lave endnu en blød halssag – denne gang til Martin. Så må vi se om det falder i god jord – ellers kan jeg heldigvis bruge det selv! 😛

4 thoughts on “Totalt copycat..

  1. Ja, Mor er stolt!! Grinte meget, da du fortalte at strikke-damen i din butik mente at hattemønstret måske var for stor en mundfuld for en nybegynder, og du sagde "jamen jeg er modig" hi hi….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s