Jeg har gjort noget..

.. Noget jeg aldrig troede skulle komme over mig..

Kan du gætte hvad det er??

Det var noget der trængte..

Kan du stadig ikke gætte det??

Ok, her er et hint..

I know.. It’s baaaaaad..

Men se nu her..

Tadaaaaa!!!!

Ja sørme om jeg ikke har ageret vinduespudser – Jo, du læste rigtigt! Det er desværre alt for lang tid siden vi har haft besøg af Ole Vinduespudser, og da pengene ikke er til det lige i øjeblikket, og jeg til gengæld har massre af tid, tænkte jeg at jeg lige ville give det et forsøgDet kunne jo vitterligt umuligt blive værre.
Behøver jeg at sige at jeg er ret stolt af resultatet? 😉

3 thoughts on “Jeg har gjort noget..

  1. Hej du – længe siden. Pøj pøj med jobjagten – er selv i samme båd – dog andet fag – så vi går ikke i vejen for hinanden. Jeps – godt man selv kan – det ser fint og prof ud så det kan du godt være stolt af. KH herfra Charlie

  2. Hej Sine,Jeg har set din header på Karlssons Kludeskab og vil høre om du evt. ville lave en til mig? Kan du kontakte mig på cristineblog@gmail.com?Har ikke så meget at give dig, andet end reklame og omtale, links og så videre… Men måske vi kan lave en aftale. Syntes i hvert fald at du er super dygtig.Håber at høre fra dig.KH C

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s