Og lidt flere layouts..

Ja, det er jo ikke fordi jeg føler, at jeg overanstrenger mig disse dage.. Lige nu står jeg imellem at ha’ færdiggjort min skole, og at finde et job.. Jeg søger med lys og lygte, og har en del følere ude.. Håber at jeg ved mere på mandag.
Vejret har været skønt, men desværre alt for varmt for sådan en som mig, så jeg har siddet inde det meste af tiden. Dette har medført en lind strøm af layouts. Jeg håber snart at kunne have et helt album færdigt – det må vist også siges at være på tide, nu har jo også kun scrappet i knap 5 år.. 😛

De første par layouts er med billeder af lidt ældre dato.. Igen for at udfylde de tidligere nævnte huller..
De sidste er sprit nye, og fra den dejlige strandtur Gåsen og jeg var på i søndags.

4 thoughts on “Og lidt flere layouts..

  1. Tak søde mor, men nej, jeg har aldrig lavet et helt album.. Heller ikke i "rigtig" scrap.. Har kun 10-12 sider og nogle ukurante der ikke rigtig passer til noget..

  2. Hej Sine!Jeg læste lige Karlssons kludeskab`s artikel hvor Lis viste det flotte logo du har lavet til hende WAUWW det er fint.Jeg har en lille webshop med børnetøj i eget design ( shoppen er meget tom lige nu er ved at blive opdateret ) og så har jeg også min blog.Jeg kunne godt tænke mig et nyt logo og vil høre om det er noget du kan lave i scrab og hvad det ca vil koste?Mvh Anjabsb.benny@mail.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s