SÅ er jeg klar..

Eller bloggen er i hvert fald, så nu kan Valentines dag bare komme.. 😀

Designet er endnu en gang kreeret af Kami og stykket sammen af Mel aka Ziggle Design og PixelGeek.. Både det super fine kit som meget velvalgt hedder Smooches og blog kostumet kan købes hos Scrap Orchard. 😀

Nu er Valentines dag vist ikke det der står højest på eventlisten her i Danmark, og her hjemme er der da heller ikke nogen videre undtagelse. Jeg regner i hvert fald ikke med noget..
Det skal også lige siges at kæresten kun med besvær husker min fødselsdag, såe.. Det der med mærkedage går vi ikke så højt op i. Dog bliver jeg nok lidt trist hvis ikke han giver et ekstra kram i slutningen af denne måned, hvor vi har været sammen i hele 5 år!!! Nu må vi se om han husker det.. 😉

One thought on “SÅ er jeg klar..

  1. Mænd altså…nogen gange! Håber han husker det, for han har da bare at være takenmmelig over, at han har dig søde……det er han garenteret også, det er bare ikke altid de der hankønsvæsener er så gode til at vise det! Jeg har hørt rygter om, at du kommer til convention 😉 Det er bare så fedt, jeg glæder mig til, at se dig, det er sindsygt længe siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s