Færdig.. Næsten..

Så er ADSR overstået og de sidste layouts er uploadet.. Eller dvs. næsten, for der kom lige en #13 som godtnok er optional, men vi har tænkt os at lave den alligevel.. Vi har tænkt os at scrappe en nyfunden fælles passion – Twilight sagaen. Det er gjort masser af gange før, men ikke af os.

Dette er mit layout til #11. her skulle vi stille et spørgsmål til hvem vi nu måtte ønske, og måtte ikke have anden journaling end spørgsmålet..

Historien bag layoutet er at de i gården over for vores havde et fantastisk smukt kirsebærtræ. Jeg så altid frem til at det skulle blomstre, for så vidste jeg at foråret var kommet. Nu har de desværre fældet træet så min forårsbebuder er væk, og kigger jeg ud af vinduet lige nu, kan jeg være i tvivl om, om det nogensinde bliver forår.. ØV!

Den sidste udfordring skulle vi lave sammen. Titlen var en .png som vi skulle bruge.. Så skulle vi lave mindst en halv side journaling.. Have et billede af os hver i nederste højre hjørne og bruge mindst 5 elementer.

Diana stod for journaling og jeg scrappede.. Smukt ikke.. 😉

2 thoughts on “Færdig.. Næsten..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s