ADSR #9

I denne uge skulle vi lave et latout hvor vi brugte billeder af mindst to generationer. Vi skulle have blonde, metal og et eller andet dims.. Alt sammen måtte gerne være vintage. 🙂

Jeg endte med dette layout:

Credits

Jeg har brugt en del af mine egne ting denne gang. Rammerne er i min shop, og filigran baggrunden kommer i shoppen på fredag. Alt det andet, på nær det slidte overlay på billedet har jeg også lavet, men da det var noget af det første jeg lavede, er kvaliteten desværre ikke helt høj nok til butikkerne.

Billedet er af min farmor og farfar og deres børn. De store der står op er fra farfars første ægteskab. Hans første kone døede dog, men så fandt han jo min farmor. På billedet ser man kun fem små børn og det er min far, den lille der sidder på skødet. De fik efterfølgende to børn mere.

Min farfar blev en gammel mand. Han døede i 93, 93 år gammel. Han fik en blodprop, og blev lam i hele venstre side, da jeg var 5-6 år gammel. Jeg kan huske at det var der, fordi jeg omkring samme tid faldt til springgymnastik og brækkede højre arm. Jeg husker at vi blev enige om at det var smart, idet han var højrehåndet og var blevet lam i venstre side, og jeg var venstrehåndet og havde brækket højre arm. Så kan man da tale om at se lyst på tingene?! 😉

2 thoughts on “ADSR #9

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s