Hjertesuk..

Jeg er desværre ikke ret meget online for tiden, da min egen maskine er temmelig død og afventer fiksning forhåbentlig i løbet af næste uge.. Martins ene bærbare som jeg plejer at have med til digicrop er også død – dårlig computer karma I guess.. Jeg er således kun online når jeg en sjælden gang får vippet Martin af pinden og kan låne hans arbejdsmaskine, samt når jeg er på arbejde.
Al den fritid betød at vi idag var uhyre aktive og tilbragte formiddagens gode vejr i Zoo ALLE TRE!!! og eftermiddagen med at vaske gulv i det meste af hytten – OG støve af!! Wooha!

Dyrene der hittede denne gang var søløverne og pingviner. Vi blev og overværede en af søløvernes daglige fodringer og det er nu altid fascinerende at se hvad de gør bare ved små vink.
Som servicemeddelse kan jeg fortælle at Zoo i København har et glimrende vinterferieprogram, og må jeg så lige anbefale at I kommer tidligt. Vi kom ca. halv 10 og det var super. Vi kunne se det hele. Da vi gik kl 12 var der dog en temmelig pæn kø, så folk der kom ved denne tid er nok kommet til at stå i flere lag for at komme til at se dyrene.

Laura syntes at pingvinerne var et stort hit. Især der hvor man kan se dem under vandet, og de kom ned og fulgte vores fingre mod glasset.

Jeg kan desværre ikke vise nogen billeder af Laura forfra, da de er blevet temmelig overbelyste, og mit billedredigeringsprog ligger på min egen maskine. Men jeg kan da supplere med et som er taget for en uges tid siden hvor Martin og Laura var alene hjemme. De fjollede med lommelygten og havde bygget hule i stuen med sækkestolen og alle dynerne..

De har taget en skøn serie som jeg knap kan vente med at scrappe.. Det må dog desværre vente til jeg får min maskine igen.

3 thoughts on “Hjertesuk..

  1. Sikke noget møg med alle de syge computere… ZOO – der skal vi nok snart ud igen da min søde mand fik et årskort i fødselsdagsgave af sit barnebarn. SKØNT foto af Gåsen og hendes far.

  2. Øv med computeren – Den bliver man ret afhængig af.Tak for din søde kommentar på min blog om mine fotos. Jeg synes jo ikke selv, at jeg er speciel god – især ikke når jeg kigger på andres billeder.Men der er Z00 jo et fantastisk sted at gå rundt og øve sig i at blive bedre. Og det er samtidig sjovt at se børnene, der griner når de øver med søløverne. Så jeg synes at dine billeder, hvor du har din datter, der kigger, siger så meget mere.Næste gang jeg kommer derind, vil jeg huske at kigge efter dig. Jeg har ikke vidst det de andre gange desværre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s