Så var der også lige fastalevn..

Jeg havde nær glemt at poste årets fastelavnsbilleder..
Laura var mariehøne i år. Jeg havde selv bikset kostumet sammen med vinger og hætte og det hele. Det var lavet sådan at hun kunne have det uden på flyverdragten når vi var ude, og også bare udenpå det almindelige tøj når vi var inde.
Følehornene er en hårbøjle med to piberensere, et par kugler og lidt sort akrylmaling.
Det er ikke til at se på billederne, men jeg havde også stoppet et par sorte strømpebukser med toiletpapir og sat fast på hendes ryg så benene stak frem på siderne så mariehønen kunne få et sæt ben mere.

Laura var meget glad for vingerne, og hvis det stod til hende skulle de også med i seng.
Det er nu meget rart med et kostume som barnet også selv synes om.. 😀


Jeg ville ha’ taget et par gode frontale billeder, men hun var ikke lige i humør til det på dagen, og nu er sættet udlånt til en kollega som skal til udklædningsfest – det passer nemlig også voksne.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s