Enkle ændringer..

Nogen gange passer farverne ikke heeelt som man vil have dem, men så kan man jo heldigvis ændre dem.

Da jeg lavede det foregående LO, og havde valgt det prikkede papir, var det som om manden i baggrunden var lidt for blå.. Jeg markerede derfor hans skjorte meget groft da den jo er temmelig sløret – jeg bruger som regel polygonal lasso toolet til sådan noget (PS3). Da skjorten var markeret trykkede jeg Ctrl+U og justerede derefter fortrinsvis på “hue” knappen indtil skjorten havde den rette farve.. Voila, et stk. turkis skjorte.. Det var da nemt!


I samme ombæring fik billedet også en lidt skarpere justering. Dette gør jeg som regel ved at vælge Filter/Sharpen/Unsharp Mask og så indstille den til 20% og 60 pixles.. Det synes jeg er passende, og det siger Karen at man skal.. 😉

One thought on “Enkle ændringer..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s