De seneste LOs..

Jeg scrapper da lidt en gang imellem.. Digiscrap forståes. Det med papir bliver det ikke så meget til.

Det første her er en uges tid gammelt og billedet er fra november. Er hun ikke bare dejlig!!

Det andet LO lavede jeg igår aftes. Det er til en udfordring på en blog jeg faldt over..

Kravene var at man skulle bruge det billede man bedst kunne lide fra 2007, bruge en ramme på en utraditionel måde, have en STOR titel og noget “cluster”.. Mit LO kom til at se således ud. 😀 Jeg synes selv det er blevet ret nydeligt. Jeg hyggede mig gevaldigt med at lege med skyggerne, især på den hvide snor, for at skabe lidt 3D effekt.

4 thoughts on “De seneste LOs..

  1. Selvom jeg ikke digiscapper, så synes jeg det er superflotte LO I laver rundt omkring. Disse to er også flotte. Men det er nu også nogle skønne fotos af din lille pige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s