Chris Brindley

Jeg sad lige og surfede lidt rundt og fandt ud af at de i Amerika har noget der hedder Etsy – som E-bay, men med hjemmelavede ting.. Der er godtnok meget bras, men så faldt jeg over ham her, og jeg er bare helt pjattet med hans “streg”. Dermed ikke sagt at jeg vil have hans billeder hængende på min væg, men måske i postkortstørelse.. I hvert fald syntes jeg lige at jeg ville dele ham med jer! 😀

“The ghost of squidbeard”
” The Sun”
“Cloud maker”

One thought on “Chris Brindley

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s