LO’s fra "bladet"..

Jeg havde jo den fornøjelse at blive publiceret i 2. nummer DK’s første scrap magasin MY Scrap Corner.
De LO’s jeg har med er efterhånden temmelig gamle, da jeg lavede dem over en måned før bladet blev udgivet, og skulle vente helt indtil næste nummer med at vise dem her. Ikke destomindre vil jeg da gerne have lov til at vise dem frem her også.. 😀

Første LO ermed endnu et billede fra min “webcam periode” jeg er efterfølgende kommet i tanke om at det må være 2003 i stedet for 2004 som jeg ellers har skrevet, men det går jo nok..

Credits:

Papiret, de store bogstaver og det stribede bånd er fra Traci Reed. Pilen er fra Janel Kretchman. Den hvide doodle er fra Kirsty Ann. Overlay, den grove syning og det store twill ”S” er fra Karah Fredricks. Lable og de lyserøde bogstaver er fra Birgit. De tre sammensyede bånd er fra Leora Sanford. Den sorte photomaske og den syede blomst bag billedet er fra Carrie Stephens. ”fasteneren” er fra Wendyzine Scraps. Notespapiret er fra Amy Martin. Rammen er fra Katie Pertiet. Hårspændet er fra Rachel Martin og den lille tag er fra Kom Hill. Endelig er det lyserøde bånd for neden fra Mindy Terasawa.

Mit køkken hedder det næste LO. Der er både lidt før og lidt efter billeder. Pyh de vækker stadig minder. Som datoen på det sidste billede siger, var køkkenet færdig blot en lille måned før jeg fødte Laura. Hold op det var hårdt!! Vi havde sviger far og svigermor på besøg i 10 dage hvor jeg havde booket div. håndværkere så det hele bare ville spille.. INTET spillede.. Så var den ene håndværker syg.. Så manglede de noget der først kunne komme 2 dage senere.. Så sov de over sig.. Jeg ved snart ikke hvad der ikke skete.. En dag må jeg lave et LO om de ting der gik galt i opsætningen af køkkenet.. Men alt dette skete altså imens jeg var meget højgravid, og med 2 ekstra mennesker på vores 70 kvm.. Faktisk 4 ekstra mennesker de dage mine forældre også var at hjælpe, men det var vist kun et par dage, og de sov ikke her oppe. Svigermor og jeg var i hvert fald stille og roligt enige om at de ikke skulle sove i vores lejlighed igen, og slet ikke så mange dage. Vi går simpelthen hinanden på nerverne i længden. At jeg var gravid havde måske en smule med sagen at gøre.. Nej, ved nærmere eftertanke ville det nok ikke betyde det store.. 😉 Nu må I endelig ikke misforstå mig, for jeg er MEGET glad for min svigerfamilie, men nogen gange kan man altså godt få nok!

Men køkkenet blev som billederne antyder færdigt. Desværre var rodet rimelig hurtigt til at komme igen.. (hvis jeg ikke skrev dette ville min mor)


Credits:

Papiret er fra Andie Smith, men jeg har ændret lidt på farverne, da originalen var mere turkisgrøn. Bogstaverne, pilene, zig-zag båndet og farven under overskriften er fra Lauren Reid. Rammerne er fra Nancy Comelab. Dymo datoerne er bare en skrifttype som jeg har sat en hvid kasse under.

2 thoughts on “LO’s fra "bladet"..

  1. Hi hi, nåhhr hvordan kan du dog tro det om mig…. ;o)Dejlige LO´er. Ja, det var dejligt da vi tog hjem den aften hvor køkkenet var “nærmest” færdigt. Du ringede da vi lige var kommet på mototvejen, og sagde at lågen til opvaskeren ikke kunne åbnes….. pyyyyh ha :o( sheise!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s