Julekalender..

Min mor troede ikke i sin vildeste fantasi at jeg nogensinde ville BRODERE en julekalender, men det er nu altså hvad jeg har gjort.. Jeg blev ikke færdig til tiden dog, for der kom også lige lidt mad ind over, som tog lidt tid.. 😉 Det skal nu også siges at jeg fik idéen temmelig sent.. Jeg tror nok jeg købte pakken med tarn og mønster og det hele d. 12. nov. så jeg havde liiidt travlt hvis jeg skulle ha’ været færdig inden 1. dec.. Laura er nu også temmelig ligeglad, og der er da heller ikke heeelt fyldt op med pakker endnu, men mon ikke det kommer.. 😀

18. nov

23. nov

24. nov

8. dec

Jep.. Som det fremgår så BLEV jeg altså færdig!!

6 thoughts on “Julekalender..

  1. Ja det er sjovt som man pludselig kan finde på at lave noget HELT ANDET, kaste sig ud i det og sige “gu kan jeg så”. Du kan ihvertfald godt brodere !

  2. FIN julekalender, hvis du har fået blod på tanden har jeg en hel del nuttede mønstre til andre ting. Højdemåler, tandfe-pude osv. og et alfabet med Peter Plys og vennerne. Du ved hvor du kan henvende dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s