Nu er det jul igen!!

Ja så faldt der også lidt julehygge forbi mig..

Martin skal have 3 små gaver med på arbejde til noget julekalender halløj, og jeg tilbød at bikse lidt sammen til ham.. Han var ikke heeelt sikker, da de andre havde noget fanzy schmanzy julepynt og des lige med, men jeg fik ham langt om længe overbevist om, hvad der var bedst for ham.. 😉


Dåserne har jeg købt for laaang tid siden på udsalg i Panduro til nærmest ingen penge..

Inden i dåserne er der henholdsvis vanilleristede mandler, nougat/hasselnød/rosin overtrukket med mørk choko samt Odenses nye (jeg har i hvert fald ikke set den før) kokosmasse også overtrukket med mørk choko.. De smager næsten som bounty, men med et strejf af marcipan.. Nams!

Jeg er jo noget nær 100% sikker på at der bliver rift om pakkerne.. Men nu må vi se om jeg får ret.. LOL!!

Bemærk: Juletræ i baggrunden.. Da vi aldrig holder jul hjemme, og jeg æææælsker glaskugler har jeg retfærdiggjort det over for mig selv at vi (jeg) køber juletræ første søndag i advent. Vi har sådan en fod med vand, så det er faktisk minimalt hvad det fælder, og jeg nyder virkelig at gå og kigge på vores smukke træ.. Jeg er sådan en af dem der hvert år vælger farver eller stil træet skal pyntes med, og i år er det altså sølv, turkis og sort.. 😀 Riiigtig nice if u ask me.. 😉 Skal nok lige få postet et par billeder en af dagene, men bliver lige nødt til at vente til jeg er hjemme imens der er dagslys.

4 thoughts on “Nu er det jul igen!!

  1. Årh mand, hvem der bare vandt de dåser, mums og wow !!Godt at se at du ikke helt har glemt hvordan man scrapper 🙂 Og sikke en fin juleheader du har fået

  2. HA ja det bliver sjovt at se om “mutter” får ret. M.h.t. gaverne, der er ihvertfald ingen tvivl om at dine BLOG læsere gerne ville vinde dine juledåser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s