Vores juletræ..

Jeg kom lige i tanke om, at jeg da vist hellere måtte poste et par stemningsbilleder fra vores skønne juletræ..

Jeg besluttede for nogen år siden, at når nu vi ikke holder jul hjemme, og dermed ikke er hjemme hele julen, var det ok at købe juletræ 1. søndag i advent, og det har vi (jeg) således gjort lige siden.

Vores (mit) juletræ skifter farve hvert år. Sidste år var det sølv og guld, og i år er det så sølv, sort og turkis.

Jeg er helt pjattet med glaskugler, så det er primært det vores træ pyntes med.. Mmmm!!! Jeg kan næsten ikke få mig selv til at gå forbi hvis jeg ser et sted der sælger disse skønne ornamenter.. Det er bare ikke til at stå for!

Nåmen her kommer et par stemningsbilleder fra vores juletræ..

Det er en skøn blanding af nyt og gammelt.. Nok mest nyt.. Fuglen er arvet fra min mormor og elefanten er købt i Zoo i år.. Nogen af glaskuglerne er fra Søstrene Grene hvor man fint kan skaffe sig et “basislager” og et par enkelte er fra Magasin hvor de bare har SÅ mange flotte.. Stjernerne og kræmmerhusene er fra Inspiration.. Julehjertet er fra en julehjerteswap og de klare glaskugler er fra Føtex.. Alt i alt en meget blandet landhandel, men jeg synes det er flot!
Vi har ikke lys på vores juletræ, for i min verden skal træet først tændes juleaften. Det er en af mine største barndomserindringer når far, farfar og bedstefar gik ind i stuen og lukkede døren, og vi “piger” først måtte komme ind når alle lysene (dengang var der også stjernekastere) var tændt.. Det var helt fantastisk, og jeg får stadig julelys i øjnene ved tanken..
Glædelig jul!!!!

4 thoughts on “Vores juletræ..

  1. Sikke nogle skønne ting der hænger på juletræet. Lige mine farver jo :-)Vores juleetræ er ikke sådan fancy pyntet. Det er holdt i den gamle tradition med masser af pynt, flag, lys osv. I vores familie har vi også altid gjort det sådan, at mændene tænte lysne på træet, inden der skulle dansens om det. Men det gør de ikke hos Henrik, så vi har lavet et kompromis der hedder, lyskæden er tændt indtil juleaften og juleaftens dag er der ikke noget tændt, før de rigtige lys tændes af mændene inde der skal danses. Nå, men det blev en længere smører. Vill egentlig bare sige at du lige skunne kigge forbi min blog i dag 🙂

  2. Hejsa,Det ser super flot ud dit træ.Det må være min plan til næste år, at få familien overtalt til at vi skal sætte træet ind noget før – jeg elsker bare at sidde og kigge på det smukt pyntede træ og dufte det !!Glædelig jul og godt nytårIben

  3. hvor har du mange skønne ting på dit træ. Jeg kan også huske den følelse i maven jeg havde som barn, for vi så først juletræet når vi blev lukket ind til det tændte træ og skulle danse omkring det. Det står for mig som rigtig juleaften.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s