Jeg vil også være med på bølgen..

Der er åbenbart gået mode i at offentliggøre sine aller første layouts. Jeg vil gerne tilslutte mig denne trend, så her er mine første layouts. (Det var et dobbelt LO) De tog riiigtig lang tid at lave, men var færdige d. 20. november 2005.Jeg synes faktisk stadig rigtig godt om disse layouts. Jeg præsterede at få en masse ting med, som jeg ofte glemmer nu. Der er f.eks Lauras armbånd fra sygehuset. Kuverten er jeg særlig glad for. Ja man kan endda sige at det var mit første digitale scrapprojekt. Det hele er samlet digitalt.. Dvs. airmail “kanter”, koreansk og dansk frimærke fra 2005 hvor hun blev født (skulle nogen ikke vide det, er Martin adopteret fra Korea) og endelig et poststempel “stork delivery”. Brevet kan foldes ud og inden i er der en laaang tekst om tankerne før fødslen samt lidt overvejelser omkring hendes navn.
Endelig lavede jeg også min første og vist også til dato eneste shakerbox af et målebånd.. 😀
Der er en masse tags og en flap med skjult tekst, og i hjertet på det øverste billede står der hvem hun har fået hendes første bamser af, og at vuggen var Martins gamle.

4 thoughts on “Jeg vil også være med på bølgen..

  1. Jeg kan tydeligt huske disse LOs, jeg var (og ER) dybt fascineret af de sorte matter – det ser så godt ud! Plus at jeg er ret vild med dit detalje niveau 🙂 Super flotte!

  2. Det er da et utrolig flot og velopbygget første db. layout og flot du vil dele det. Måske jeg skulle overveje at gøre det samme ;O)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s