Forsinket upload..

Nu har jeg heldigvis aldrig pralet af at skulle være det hurtigste dyr i skoven, men bedre sent end aldrig siger man jo.. 😀

Her kommer det LO jeg lovede at vise i forrige tråd.

– Credits


Nåja, så har jeg forresten også fået et LO med i bladets nyhedsbrev. Det skulle gerne være lidt julet, men de eneste billeder jeg havde, som ikke var fuldstændig tyndslidte og overeksponerede var et af juletræet, og dette med englen som jeg bare måtte tage, på en skøn solbeskinnet julemorgen hjemme hos mine forældre.
Disse engle har hængt på træet så længe jeg husker tilbage og jeg synes bare de er SÅ søde..

– Credits

One thought on “Forsinket upload..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s