Måske på tide..

Jeg vil bare lige understrege at det altså ikke står helt stille her hjemme.. Jeg får da produceret en lille smule..
Diana, Karen og jeg har fået for vane at udstikke små udfordringer til hinanden. Vi finder et layout som en af de andre skal lifte, eller også lifter vi alle det samme. Det er smadder hyggeligt at sidde og sende previews og konstruktiv kritik. Og så får man liftet nogle layouts man ellers ikke ville være gået igang med.

Dette LO har jeg nu godtnok lavet på egen hånd, fordi jeg ville prøve at bruge det mørke papir.
– Credits

Dette layout er et lift af øhh.. Det skal jeg lige finde ud af.. 😉
– Credits

Denne er et lift af Juliet’s Unique
– Credits

Og denne er lavet efter Sprellens Blånisse
– Credits


Endelig overtalte Diana mig igår til at lifte dette lo af Summer.. Det bliver forhåbentlig færdigt i aften, og så får i det der.. 😀 Jeg synes dette LO har været svært, da Summer næsten altid fylder sine layouts helt ud, og det er ikke lige min stil.. Men jeg prøøøver..

3 thoughts on “Måske på tide..

  1. Super flotte LO. Jeg er helt vild med det med sort baggrund… Det er så anderledes end jeg normalt ville have lavet.(Flot billede af dig forresten).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s