Seneste nyt..

Nu er DSD (Digital Scrapbooking Day) ved at være overstået – sådan noget tager åbenbart gerne en lille uges tid om at ebbe ud. Det har været en hård uge og især weekenden trak godt i foeret..

Jeg vandt heldigvis også et par små konkurrencer og måtte bl.a. vælge en element eller alpha pakke fra Lauren Grier samt spendere $10 i ONdesigns shop.. WEEEE!!!!!

Jeg har også fået lavet et par LO’er på det seneste.. De kommer her:


Dette LO har jeg lavet idag. Det er lavet til en challenge på Sweetshoppedesigns, hvor al min tekst skulle stå på lables eller lignende.
Laura er godt 2 måneder på billedet og ligger i liften og sover.. Kært ikke. 😉

Credits:


Dette lavede jeg til en CT challenge på TheDigiChick som jeg desværre ikke vandt. Man skulle bruge 1 bånd, 1 font til journalling, 1 alpha til titel, 2 billeder, 2 papirer, 2 syninger, 3 rammer, 3 knapper/brads samt 3 valgfrie elementer som ikke måtte være nogen af ovenstående.

Credits:


Det sidste her lavede jeg oprindelig med henblik at sende ind til MyScrapCorner, men dagen efter overgik jeg mig selv, så dette LO blev skrottet.. Det jeg lavede i stedet kan jeg af gode grunde ikke vise jer. 😉

Credits:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s