“Hvordan er det nu man gør..

.. har vi egentlig gjort det før? Hvad nu hvis vi ikke tør?”

– Bamse

Ok, lige knap 6 år siden jeg postede sidste gang. Det er da alligevel lidt imponerende. Bruger man overhovedet blogs mere??

Ohh well.. Da jeg skrev sidst arbejde jeg hos Løgismose, som siden blev til Løgismose-Meyers. I 2018 blev jeg gravid, og i maj 2019 fødte jeg LilleDuusen. I november 2019 stoppede jeg hos L+M og startede i stedet nyt job hos Simple Feast. Herfra er jeg nu netop for knap en uge siden blevet fritstillet, da firmaet måtte erklæres konkurs.

Jeg vidste godt at det ikke stod så pænt til i firmaet, men de fleste af os blev jo ved med at håbe på et mirakel. Det har været et job med fantastiske muligheder og enormt skønne kollegaer, så selvom jeg har et nyt job i baghånden, er det stadig med tungt hjerte at jeg har måttet sige farvel. Der tikker dagligt opslag ind på LinkedIn fra kollegaer der siger tak for nu, og melder sig klar på arbejdsmarkedet. Gennemgående er det en stor taknemmelighed over at ha’ været med til at bygge noget op, som langt hen ad vejen var ganske unikt, og bestemt havde sin berettigelse. Jeg har lært sindssygt meget på de knap tre år jeg var ansat, but life goes on..

Nu er jeg efterladt med 14 dage hvor jeg jf. P bør rydde op og gøre rent, inden jeg starter i nyt job 1/10. Bevares, jeg skal da også nok se om jeg kan få gjort lidt rent, men hvis jeg skal undgå at gå helt fra forstanden, er bloggen her nok et meget fint outlet. ❤

Jeg lover ikke at jeg kommer til at kunne holde dampen oppe når jeg starter arbejde igen, men jeg skal nok prøve. Hvis vi er heldige, går der lidt mindre end 6 år før næste post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s