Nye eventyr..

2015-02-03 10.55.02-1

Er du ven med mig på Facebook, ved du det allerede, og er du ven med mig på Instagram har du måske også set det.

JEG HAR FÅET JOB!! 

På torsdag starter jeg, og jeg glæder mig helt afsindigt til at komme i gang  igen- det bliver SÅ fedt!!!

Arbejdsløshed er ikke lige min kop te, så jeg er glad for, at det trods alt ikke blev til mere end knap 4½ måned, for hold op hvor er det nedtrykkende, at høre at de jobs jeg har søgt har fået 2-3-400 ansøgninger. På jobcenteret og fagforeningen får vi at vide, at vi skal søge selvom vi ikke opfylder alle de ønsker jobopslaget opremser, men hvad nytter det, hvis bare halvdelen af de andre ansøgere opfylder det hele..

Jeg havde lige besluttet mig for, at jeg ville benytte mig af muligheden for 6 ugers jobrettet uddannelse, og havde netop tilmeldt mig et spændende kursus i digital markedsføring. Det var dog ikke en beslutning der krævede ret lang betænkningstid, da de ringede og sagde, at de havde en ansættelseskontrakt med mit navn liggende, som jeg gerne måtte kigge på.

Nu er kontrakten skrevet under, og nedtællingen er igang.

T-3!

 

 

2 thoughts on “Nye eventyr..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s