Happy Anniversary!!

 

Det er i dag præcis et år siden, at min søde veninde Inga sagde ja til sin Ru.

Du kan læse forhistorien HER.

Jeg ankom til Langenfeld som ligger mellem Düsseldorf og Köln d. 7/2 – dagen før dagen, hvor der var fuld gang i oppyntningen.

Inga havde lavet et fantastisk stykke forberedelsesarbejde, for at finde det helt rigtige til brylluppet, og temaet var vinterligt i hvide og grå nuancer, eventyrligt og afslappet men stadig elegant.  Til bordpynten havde hun allieret sig med Florica – et “blomster catering firma” der kom og satte det hele op. Pynten bestod af grene med et hvidligt skær samt en masse enkeltstående vaser af forskellig art, med brudeslør og ranunkler. Mellem grene og vaser var sølvstager med bloklys og små fyrfadsstager. Alt i alt en virkelig smuk borddekoration der bidrog til den eventyrlige afslappede stemning på bedste vis.

Buketten var også virkelig smuk, med brudeslør og ranunkler som gengangere, og  smukke franske anemoner som ekstra umpf.

Selve vielsen var smuk og foregik på Schloß Morsbroich som ligger lidt udenfor Langenfeld. Førstesalen bliver i dag brugt som museum for moderne kunst, men stueetagen kan man leje til begivenheder som denne, og den smukke spejlsal var ideel til formålet. Bagefter kørte vi tilbage til Langenfeld til det smukt oppyntede selskabslokale.

Festen var skøn og afslappet med dejlig mad og godt selskab. Ingas søster Maria tog sig godt af mig, så jeg ikke var helt alene i verden, og jeg er sikker på, at Inga og Ru havde en fantastisk dag.

Aftenens højdepunkt var for mig, da Maria stillede sig op og sang denne sang for brudeparret – at genhøre den giver mig stadig en klump i halsen.

Ps. Gæt hvem der greb buketten.. Patrick, læser du med.. ?! 😛

Photos by Cornelia Leitz.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s